Maaltijdboxen

Gezonde maaltijdboxen

Heb je moeite met het samenstellen van een gevarieerd en gezond week menu? Wil je lekker eten, maar wil je niet inleveren op gezondheid en voedingsstoffen? Niet getreurd, want er zijn tegenwoordig talloze manieren waarop je geholpen kunt worden. Één daarvan is de maaltijdbox. Elke week krijg je een maaltijdbox met verse en gezonde ingrediënten toegestuurd waarmee je een aantal gezonde maaltijden kunt koken. Je hoeft dus nooit meer na te denken over wat je deze week weer gaat koken. Tevens loop je geen risico dat je te vaak hetzelfde eet, aangezien je wekelijks een nieuwe maaltijdbox met nieuwe ingrediënten én nieuwe recepten krijgt toegestuurd.

Er zijn tegenwoordig een aantal maaltijdboxen waaruit je kunt kiezen. Wij hebben de (naar onze mening) beste op een rijtje gezet:

Mathijs Maaltijdbox

Chefkok Mathijs Vrieze, bekend van TV en diverse kookboeken, heeft zich toegespitst op het verzorgen van gezonde en smaakvolle recepten. Mathijs vindt verse ingrediënten een must omdat deze niet alleen veel lekkerder zijn, maar ook nog eens meer voedingsstoffen bevatten en dus gezonder zijn. Je hebt de keuze uit twee verschillende boxen, de family box en de variatiebox. Voor zowel 2 als 4 personen. Ontvang wekelijks de ingrediënten voor drie avondmaaltijden en eet gezond en lekker! Bestel hier je Mathijs Maaltijdbox mét korting!

 

HelloFresh

De meest bekende in het rijtje is zeker HelloFresh. Zij waren nagenoeg de eerste die met het concept “maaltijdbox” kwamen. Momenteel hebben ze de keuze uit een flink aantal boxen, zodat er altijd een is die aansluit bij jouw wensen. Zo is er natuurlijk de original box, maar je kunt ook kiezen voor een speciale veggiebox met vegetarische producten. Je hebt de keuze voor een 3-maaltijden box of een 5-maaltijden box. Tevens kun je je order uitbreiden met een fruitbox en een ontbijtbox. Zo kun je dus een hele week aan gezonde boodschappen in huis halen, zonder dat je de deur uit hoeft! Ontvang een telefonisch HelloFresh aanbod en maak meteen kans op een fantastische prijs!

Terug naar overzicht