Fatburners
Beste Fatburner shops 1) Bodystore 2) Bodyenfitshop 3) Sportbay 4) Bodylab 5) PerfectBody

Fatburners

Wanneer je net dat extra zetje in de rug nodig hebt bij het afslanken, dan kun je gebruik maken van fatburners. Dit zijn pilletjes met een tal van ingrediënten die er voor zorgen dat vet minder goed wordt opgenomen en dat het hongergevoel minder wordt. Tevens zorgt een fatburner er voor dat de stofwisseling een boost krijgt, waardoor je dus extra kunt afslanken. Verder geeft een fatburner energie, zodat je extra goed kunt sporten.

LET OP: Fat Burners zijn geen wondermiddeltje. Het is niet zo dat de kilo's er zonder moeite vanaf vliegen wanneer je zo'n pilletje inneemt. Het is alleen een extra steuntje in de rug dat er in combinatie met minder eten en meer sporten voor zorgt dat je afvalt.

Wat zit er precies in een fat burner voedingssupplement?

De energie die je krijgt van een fat burner voedingssupplement, is eigenlijk gewoon cafeïne. Daarnaast zorgt de cafeïne er voor dat je minder eet, dus dat zijn twee vliegen in één klap. Verder zitten er stofjes in een fat burner die er voor zorgen dat het vet niet wordt opgenomen en opgeslagen (fat blockers). Tenslotte zitten er nog wat natuurlijke ingrediënten in waarvan het bekend is (of waarvan wordt vermoed) dat ze een positief effect hebben op de stofwisseling en vetverbranding. Denk hierbij aan groene thee, kaneel, rode peper en gember.

Tips op het gebied van fatburners

  1. Kies een betrouwbare aanbieder zodat je geen fatburners koopt met verboden en gevaarlijke middelen. In het onderstaande overzicht kun je betrouwbare Nederlandse webshops vinden die fatburners aanbieden.
  2. Gebruik fatburners niet te lang na elkaar. Aangezien cafeïne een belangrijk onderdeel is van fatburners, en dit een verslavende werking kan hebben, is het van belang om af en toe een stop van een paar weken in te lassen.
  3. Neem een fatburner niet in de avond. Door de cafeïne zul je minder goed slapen, en een goede nachtrust is zoals we allemaal weten een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl.
  4. Hou je aan de aanbevolen hoeveelheden. Begin met de laagste dosering en schroef dit eventueel op na een bepaalde tijd.
Terug naar overzicht