Biohcg Original

Biohcg Original afslankkuur

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. In deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Dit dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk genaamd ‘Beter in Balans’. Elke dieetdag tijdens de kuur is volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat en wanneer je mag en moet eten.

Het dieet wordt ondersteund door Biohcg Original ampullen. De vloeistof uit deze ampullen zorgen er voor dat je tijdens het lijnen geen hongergevoel kent. Ook wordt de energieproductie en vetverbranding extra aangesproken. Dit maakt het lijnen vooral effectief en daarnaast is het goed vol te houden.

Stabilisatiefase

Na 24 afslankdagen kom je in een stabilisatiefase terecht. In deze fase bouwen we langzaam naar een ‘normaal eetpatroon’. Het zou erg onverstandig zijn om na een afslankperiode weer gelijk ‘normaal’ te gaan eten. Door het langzaam opbouwen kan het lichaam ook langzaam wennen aan het nieuwe gewicht. Een stabilisatiefase is eigenlijk onmisbaar voor elk dieet. Bij veel diëten wordt hier nauwelijks aandacht aan besteed. Om de kans op terugval zo klein mogelijk te houden is het erg belangrijk om te stabiliseren.

Resultaat

Gemiddeld zien wij een gewichtsverlies van 10% (van het lichaamsgewicht). Uit een onlangs gehouden enquête onder 500 gebruikers bleek dat 98% tevreden tot zeer tevreden was over het resultaat. Wil jij ook afslanken en wil jij blijvend resultaat? Bestel dan de Biohcg Original kuur.

Afvallen met blijvend resultaat

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar dat hoeft helemaal niet. Bij veel mensen is de verkeerde voeding het probleem. De meesten zijn al bewust bezig met voeding. Maar doordat ze eigenlijk niet weten waar bijvoorbeeld veel koolhydraten en vetten inzitten kiezen ze toch vaak het verkeerde. De Biohcg Original kuur is zo ingericht dat je ook leert omgaan met voeding. Doordat je hier 24 dagen bewust mee bezig bent geweest weet je beter wat voeding met je doet. Mede hierdoor is afslanken met de Biohcg Original kuur een succes. Iedereen wil natuurlijk blijvend resultaat.

Kortingscode

Op de website van de Orthokliniek is de Biohcg Original te bestellen. Wanneer je het bestelt ontvang je het een dag later al in huis. Bestel met de kortingscode succes! en ontvang €10,00 korting op de afslankkuur.

Terug naar overzicht